h

Nieuws uit 2010

29 december 2010

SP werkgroep Renkum

De belangen van mensen in de zes dorpen van de gemeente Renkum worden nu behartigd door de afdeling Arnhem. Enige enthousiaste leden uit de gemeente Renkum vinden dat de politieke onderwerpen van een stad anders zijn dan die van een groep dorpen. De afdeling Arnhem heeft een werkgroep ingesteld, die de oprichting van een afdeling voor Renkum ter hand neemt.

Lees verder
21 december 2010

Fijne feestdagen

8 december 2010

Scholing Heel de Mens

Het Scholingsteam van de SP heeft een kaderscholingscyclus ontwikkeld rond ons beginselprogramma Heel de Mens. In 2011 gaan we weer met een nieuwe cyclus te beginnen.

Lees verder
8 december 2010

Onderzoek rolstoeltoegankelijkheid Arnhemse winkels

Edwin van der Burg wil de rolstoeltoel toegankelijkheid en doorgankelijkheid van de winkels in het centrum van Arnhem onderzoeken.

Lees verder
29 november 2010

Emile Roemer en Doekle Terpstra in debat

Donderdag 9 december organiseert de Nijmeegse SP een openbare discussieavond met SP-fractievoorzitter Emile Roemer en CDA-prominent Doekle Terpstra.

Lees verder
12 november 2010

Armoede werkt niet

Kom naar de manifestatie om samen een vuist te maken tegen de forse bezuiniging op mensen met een arbeidsbeperking! De plannen van het Kabinet Rutte om mensen met een arbeidsbeperking (Wajong, WSW, WWB uitkering) inkomen te laten inleveren en 30.000 banen in de sociale werkvoorziening te schrappen moeten van tafel.
Protesteer mee! Laat mensen met een arbeidsbeperking niet de rekening van de crisis betalen!

Lees verder

Pagina's

U bent hier