h

Nieuws uit 2008

9 december 2008

SP Arnhem; nu ook op Hyves

De SP in Arnhem heeft nu ook haar eigen Hyves-pagina. De pagina is bedoeld voor leden en sympathisanten van de SP in Arnhem. Via de Hyves-pagina kun je eenvoudig in contact komen met raadsleden en bestuursleden van de SP. Ook kun je eenvoudig op de hoogte blijven van de activiteiten van de SP in Arnhem.
Het adres van de Hyves-pagina is: sparnhem.hyves.nl/

Lees verder
9 december 2008

Buurtenquete Sint Marten gepresenteerd

Desiree Egberts overhandigt de resultaten aan de Arnhemse gemeenteraad

Maandag 1 december heeft SP-bestuurslid Desiree Egberts de resultaten van het buurtonderzoek over woonkwaliteit in Sint Marten gepresenteerd aan de leden van de gemeenteraad en aan vice-voorzitter Marion Blom-Hülsmann (PvdA).

Lees verder
18 november 2008

SP in Winkelcentrum Drieslag

Komende zaterdag, 22 november, staat de SP met een kraam in winkelcentrum de Drieslag in Malburgen. Heb je een vraag, wil je iets weten, of wil je iets kwijt dan ben je die dag tussen 11 en 15 uur van harte welkom aan de kraam om een praatje aan te knopen!

Lees verder
26 oktober 2008

Onderwijspersoneel voert actie

Personeel in het onderwijs in de provincies Gelderland, Oveijssel en Flevoland wordt opgeroepen tot een stakingsmanifestatie voor een halve werkdag op woensdag 29 oktober in Zutphen vanaf 12 uur.

Lees verder
7 oktober 2008

Waar is het volk in de Volkshuisvesting

Sint Marten
In de wijk Sint Marten spelen allerlei problemen rondom huisvesting en achterstallig onderhoud. Er is voor de zomervakantie een buurtonderzoek gehouden waarin vragen gesteld werden over de tevredenheid en de ergernissen in de wijk. Vrijdag 3 oktober was er in buurtkroeg Atlanta een Politiek Cafe over wonen in Sint Marten. Een verslag.

Lees verder
27 september 2008

Politiek cafe Sint Marten met Remi Poppe

Sint Marten
Onder het motto ‘Waar is het volk in de volkshuisvesting’ organiseert de SP in Arnhem op vrijdag 3 oktober een politiek cafe. Tijdens de avond worden de resultaten gepresenteerd van het buurtonderzoek over woonkwaliteit in de wijk Sint Marten dat de SP enkele maanden geleden deed.


Er zal ook een korte film vertoond worden waarin inwoners uit Sint Marten vertellen over de problemen waar zij in hun wijk tegenaan lopen. SP-Tweede Kamerlid Remi Poppe zal spreken over de manieren waarop volkshuisvesting verbeterd kan worden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier